Annonce
Diana Salloum og Ahmad Makki laver og serverer bl.a. syriske retter i deres spisested i Brogade/på Gåsetorvet. Foto: Michael Thorbjørnsen
Ugeavisen Svendborg

Syrisk mad i Brogade

Diana Salloum og Ahmad Makki, syrisk kærestepar, står bag Svendborg Spisested, som har både syrisk mad og fastfood på menukortet.
Annonce
  • Diana Salloum og Ahmad Makki laver og serverer bl.a. syriske retter i deres spisested i Brogade/på Gåsetorvet. Foto: Michael Thorbjørnsen
  • Diana Salloum står for de syriske retter. Foto: Michael Thorbjørnsen
  • Ahmad Makki står for den kendte fastfood, bl.a. pizza, som også kan købes i Svendborg Spisested, Foto: Michael Thorbjørnsen
  • Sambosa er en syrisk ret med indbagt kød eller ost. Pr-foto
  • Syriske forårsruller. Pr-foto
  • En tallerken med syriske specialiteter - og pommes frites. Pr-foto
Ugeavisen Svendborg

Kunstnergruppen "Fynske piger i maj" fejrer 50 års jubilæum

Annonce
Ugeavisen Svendborg

Debat: Skalten og valten

Annonce
Ugeavisen Svendborg

Debat: Kirkegård - Lad de døde komme til orde

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Svendborg

Fællestur til Drejø med Svendborg Forsamlingshus

Ugeavisen Svendborg

Åben onsdag- papirklip ved Lene Lund

Ugeavisen Svendborg

Gudmekoret fylder 100 år - kor dag med koncert

Ugeavisen Svendborg

Svendborg Bibliotek: Musik og fortælling med husmusikant Kjartan Bue

Ugeavisen Svendborg

Nu er der igen musik i kælderen

Ugeavisen Svendborg

Litterær speed-dating

Ugeavisen Svendborg

WERKmarked på Fredriksø

Ugeavisen Svendborg

Svendborg-band udgiver ny musikvideo skabt med kunstig intelligens

Ugeavisen Svendborg

Foredrag on Israel og Palæstina konflikten ved Gunnar Steenberg

Ugeavisen Svendborg

Plante- og stiklinge marked ved Svendborg Forsamlingshus

Ugeavisen Svendborg

Reparationscafe i Svendborg Forsamlingshus

Ugeavisen Svendborg

Foredrag om den Transiranske jernebane ved Tom Eggert

Annonce