Bluefin er navnet på ny restaurant i Svendborg, hvor der serveres sushi i høj kvalitet til fornuftige priser - også som take away.
Copy link address
Michael Thorbjørnsen , mith@faa.dk
Annonce
Del med andre:
Copy link address
-
- På Bluefin, hvor vi udvikler vores egen sushi og derfor ikke er en kopirestaurant, kombinerer vi kreativitet med godt håndværk og gode råvarer. Japansk mad handler i høj grad om at eksperimentere, og med vores menukort har vi gjort netop det. Vi har både de klassiske stykker sushi, men også en masse nyt, spændende og udfordrende sushi, som vi hver dag forsøger at lave og servere med perfektionisme til vores gæster. Vores sushi og saucer er selvfølgelig hjemmelavet, siger Wang Zhang, som også slår et slag for sin sushi ad libitum til 259 kroner, hvor man kommer næsten hele vejen gennem menukortet. - Jeg har oplevet andre sushirestauranter, hvor der serveres store sushistykker, hvilket kan se imponerende ud, men hvor smagen er væk. Jeg mener, at god sushi er et spørgsmål om balance. Stykkerne skal ikke indeholde for meget fisk, ej heller for meget ris, og de enkelte stykker skal ikke være for store, men derimod have en harmonisk størrelse, hvor det er smagen, der skal være forskellen, forklarer Wang Zhang. Wang Zhang står bag Svendborgs nye restaurant, sushirestauranten Bluefin i Gerritsgade. Foto: Michael Thorbjørnsen -
Bluefin er en moderne og hyggelig sushirestaurant med plads til 39 gæster. Foto: Michael Thorbjørnsen -
Bluefin serverer sushi lavet med kreativitet, godt håndværk og friske råvarer. Foto: Michael Thorbjørnsen