Annonce
- På Bluefin, hvor vi udvikler vores egen sushi og derfor ikke er en kopirestaurant, kombinerer vi kreativitet med godt håndværk og gode råvarer. Japansk mad handler i høj grad om at eksperimentere, og med vores menukort har vi gjort netop det. Vi har både de klassiske stykker sushi, men også en masse nyt, spændende og udfordrende sushi, som vi hver dag forsøger at lave og servere med perfektionisme til vores gæster. Vores sushi og saucer er selvfølgelig hjemmelavet, siger Wang Zhang, som også slår et slag for sin sushi ad libitum til 259 kroner, hvor man kommer næsten hele vejen gennem menukortet. - Jeg har oplevet andre sushirestauranter, hvor der serveres store sushistykker, hvilket kan se imponerende ud, men hvor smagen er væk. Jeg mener, at god sushi er et spørgsmål om balance. Stykkerne skal ikke indeholde for meget fisk, ej heller for meget ris, og de enkelte stykker skal ikke være for store, men derimod have en harmonisk størrelse, hvor det er smagen, der skal være forskellen, forklarer Wang Zhang. Wang Zhang står bag Svendborgs nye restaurant, sushirestauranten Bluefin i Gerritsgade. Foto: Michael Thorbjørnsen      
Ugeavisen Svendborg

Sushirestaurant åbnet i Gerritsgade

Bluefin er navnet på ny restaurant i Svendborg, hvor der serveres sushi i høj kvalitet til fornuftige priser - også som take away.

Annonce
  • - På Bluefin, hvor vi udvikler vores egen sushi og derfor ikke er en kopirestaurant, kombinerer vi kreativitet med godt håndværk og gode råvarer. Japansk mad handler i høj grad om at eksperimentere, og med vores menukort har vi gjort netop det. Vi har både de klassiske stykker sushi, men også en masse nyt, spændende og udfordrende sushi, som vi hver dag forsøger at lave og servere med perfektionisme til vores gæster. Vores sushi og saucer er selvfølgelig hjemmelavet, siger Wang Zhang, som også slår et slag for sin sushi ad libitum til 259 kroner, hvor man kommer næsten hele vejen gennem menukortet. - Jeg har oplevet andre sushirestauranter, hvor der serveres store sushistykker, hvilket kan se imponerende ud, men hvor smagen er væk. Jeg mener, at god sushi er et spørgsmål om balance. Stykkerne skal ikke indeholde for meget fisk, ej heller for meget ris, og de enkelte stykker skal ikke være for store, men derimod have en harmonisk størrelse, hvor det er smagen, der skal være forskellen, forklarer Wang Zhang. Wang Zhang står bag Svendborgs nye restaurant, sushirestauranten Bluefin i Gerritsgade. Foto: Michael Thorbjørnsen      
  • Bluefin er en moderne og hyggelig sushirestaurant med plads til 39 gæster. Foto: Michael Thorbjørnsen
  • Bluefin serverer sushi lavet med kreativitet, godt håndværk og friske råvarer. Foto: Michael Thorbjørnsen
Ugeavisen Svendborg

Svendborg Bibliotek: Musik og fortælling med husmusikant Kjartan Bue

Annonce
Ugeavisen Svendborg

Nu er der igen musik i kælderen

Annonce
Ugeavisen Svendborg

Debat: Tid til at registrere… (arbejds)tid!

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Svendborg

Debat: Besparelser på Filmstriben og nyt sorteringsanlæg hænger ikke sammen

Ugeavisen Svendborg

Litterær speed-dating

Ugeavisen Svendborg

WERKmarked på Fredriksø

Ugeavisen Svendborg

Svendborg-band udgiver ny musikvideo skabt med kunstig intelligens

Ugeavisen Svendborg

Foredrag on Israel og Palæstina konflikten ved Gunnar Steenberg

Ugeavisen Svendborg

Plante- og stiklinge marked ved Svendborg Forsamlingshus

Ugeavisen Svendborg

Reparationscafe i Svendborg Forsamlingshus

Ugeavisen Svendborg

Foredrag om den Transiranske jernebane ved Tom Eggert

Ugeavisen Svendborg

Musikværksted i Svendborg Forsamlingshus

Ugeavisen Svendborg

Ung til ung informationsmøde

Ugeavisen Svendborg

Upcycling workshop og Danmarks Kostumarium

Ugeavisen Svendborg

Nordisk dans i Svendborg Forsamlingshus

Annonce