Annonce
Trekløveret bag tre pop-up restauranter i løbet af sommeren: Fra venstre er det Anders Højlund Andersen, Katrine Bach Hansen og Jakob Hirsch. Foto: Michael Thorbjørnsen
Ugeavisen Svendborg

Pop-up restauranter med lokale råvarer

Spisetid og Øhave inviterer til fællesspisning med lokale råvarer tre aftener i løbet af sommeren - på tre forskellige lokationer.
Annonce
  • Trekløveret bag tre pop-up restauranter i løbet af sommeren: Fra venstre er det Anders Højlund Andersen, Katrine Bach Hansen og Jakob Hirsch. Foto: Michael Thorbjørnsen
  • Katrine Bach Hansen og Anders Højlund Andersen dyrker økologiske grøntsager på Tåsinge, som de hen over sommeren sælger hver lørdag på Torvet i Svendborg. Arkivfoto: Michael Thorbjørnsen
  • Gourmetkokken Jakob Hirsch i sit køkken på Rødeledsvej. Arkivfoto: Michael Thorbjørnsen
Ugeavisen Svendborg

Debat: Skalten og valten

Annonce
Ugeavisen Svendborg

Debat: Kirkegård - Lad de døde komme til orde

Annonce
Ugeavisen Svendborg

Fællestur til Drejø med Svendborg Forsamlingshus

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Svendborg

Åben onsdag- papirklip ved Lene Lund

Ugeavisen Svendborg

Gudmekoret fylder 100 år - kor dag med koncert

Ugeavisen Svendborg

Svendborg Bibliotek: Musik og fortælling med husmusikant Kjartan Bue

Ugeavisen Svendborg

Nu er der igen musik i kælderen

Ugeavisen Svendborg

Litterær speed-dating

Ugeavisen Svendborg

WERKmarked på Fredriksø

Ugeavisen Svendborg

Svendborg-band udgiver ny musikvideo skabt med kunstig intelligens

Ugeavisen Svendborg

Foredrag on Israel og Palæstina konflikten ved Gunnar Steenberg

Ugeavisen Svendborg

Plante- og stiklinge marked ved Svendborg Forsamlingshus

Ugeavisen Svendborg

Reparationscafe i Svendborg Forsamlingshus

Ugeavisen Svendborg

Foredrag om den Transiranske jernebane ved Tom Eggert

Ugeavisen Svendborg

Musikværksted i Svendborg Forsamlingshus

Annonce