Annonce
Jakob Hirsch, kok med Michelin-erfaring fra restauranter i ind- og udland, står bag Spisetid, ny cateringvirksomhed på Sydfyn. Foto: Katrine Becher Damkjær
Ugeavisen Svendborg

Gourmetkok til Sydfyn med passioneret catering

31-årige Jakob Hirsch med erfaring fra flere Michelin-restauranter har med sin familie bosat sig på Sydfyn, hvor han med sin nystartede virksomhed, Spisetid, vil ruske op i cateringbegrebet. Spisetid leverer inspirerende og velsmagende madoplevelser til selskaber og frokostordninger til virksomheder.

Annonce
  • Jakob Hirsch, kok med Michelin-erfaring fra restauranter i ind- og udland, står bag Spisetid, ny cateringvirksomhed på Sydfyn. Foto: Katrine Becher Damkjær
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Svendborg

Koncert på Harders med Eastwind

Ugeavisen Svendborg

En bibel uden bibelsprog - foredrag i Forskningens Døgn

Ugeavisen Svendborg

Foredrag om enevælden i anledning af Forskningens Døgn

Ugeavisen Svendborg

Tur i naturen med Lyset v/ Seofryd

Ugeavisen Svendborg

Trommerejse med mulighed for at møde dit kraftdyr

Ugeavisen Svendborg

Litterær middag på Svendborg Bibliotek

Ugeavisen Svendborg

Foredrag på Thurø Bibliotek om menneskedyret Homo sapiens

Ugeavisen Svendborg

Fællessang med Ulrich Klostergaard i Svendborg Forsamlingshus

Ugeavisen Svendborg

Møllevandring fra og til Christiansmøllen med Henrik Nørregaard

Ugeavisen Svendborg

Guldimunds lyriske univers kan opleves i Borgerforeningen

Ugeavisen Svendborg

Åbent hus på broderi projektet "TID" i Svendborg Forsamlingshus

Ugeavisen Svendborg

En aften med humor og videnskab: Ig Nobel Prize på Thurø Bibliotek

Annonce