Annonce
Trine Ditlev Hirsch og Jakob Hirsch er parret bag cateringvirksomheden Spisetid, som netop er flyttet ind i et stort produktionskøkken på Ryttervej. Foto: Michael Thorbjørnsen
Ugeavisen Svendborg

Gourmetkok flytter til større køkken og ansætter mere personale

Jakob Hirsch, som for et år siden etablerede cateringvirksomheden Spisetid i Svendborg, har oplevet så stor efterspørgsel på sin mad, at han nu har ansat mere personale og er flyttet ind i stort produktionskøkken på Ryttervej.
Annonce
  • Trine Ditlev Hirsch og Jakob Hirsch er parret bag cateringvirksomheden Spisetid, som netop er flyttet ind i et stort produktionskøkken på Ryttervej. Foto: Michael Thorbjørnsen
  • Nadja Melanie Rasmussen (tv) og Emma Marie Jørgensen er henholdsvis ny kok og ny kokkelev i Spisetid. Foto: Michael Thorbjørnsen
Ugeavisen Svendborg

Debat: Geoparken giver os et fælles juletræ at danse om

Annonce
Ugeavisen Svendborg

Debat: Få nu JA-HATTEN på

Annonce
Ugeavisen Svendborg

Josefine Amalie ser sit liv for sig gennem linsen: - Jeg har en følelse af, at jeg ikke kan andet

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Svendborg

Lørdagskoncert med Trio Lai - en ny fynsk trio

Ugeavisen Svendborg

Enhedslisten og Palæstinainitiativet inviterer til fest i Svendborg

Ugeavisen Svendborg

Drop in fællessang med Svendborg Bibliotek

Ugeavisen Svendborg

Musik og fortælling med Kjartan Bue på Svendborg Bibliotek

Ugeavisen Svendborg

- Jeg bliver helt svedig: Lone blev overrasket midt i arbejdstiden

Ugeavisen Svendborg

Tanker fra motorvejen

Ugeavisen Svendborg

Tre partier fejrer 1. maj i Ørstedsparken

Ugeavisen Svendborg

Gratis forårskoncert i Tved Kirke med Svendborg Kammerorkester

Ugeavisen Svendborg

Forårskoncert i Bjerreby Kirke med Svendborg Kammerorkester - fri entré

Ugeavisen Svendborg

Mads og A-holdet i Borgerforeningen Svendborg Teater

Ugeavisen Svendborg

Tilflytterarrangement for børnefamilier på Svendborg Bibliotek

Ugeavisen Svendborg

Mindfulness i naturen - Hold mentalt fri hver lørdag med yoga

Annonce