Annonce
Lærling Sofie Stenmann Jørgensen og linjeleder Silke Lüders er i fuld gang med dagens ret; kylling i karry med ris, nudler, masser af grøntsager og salatbar. Foto: Tommy Jørgensen
Ugeavisen Svendborg

Fra lasagne til lockout

Med produktion til daglig fællesspisning for over 200 elever og ansatte er der fuld fart på levnedsmiddel-linjen på Sydfyns ErhvervsForskole.

Annonce
  • Lærling Sofie Stenmann Jørgensen og linjeleder Silke Lüders er i fuld gang med dagens ret; kylling i karry med ris, nudler, masser af grøntsager og salatbar. Foto: Tommy Jørgensen
Ugeavisen Svendborg

Nu er der igen musik i kælderen

Annonce
Ugeavisen Svendborg

Debat: Tid til at registrere… (arbejds)tid!

Annonce
Ugeavisen Svendborg

Debat: Besparelser på Filmstriben og nyt sorteringsanlæg hænger ikke sammen

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Svendborg

Litterær speed-dating

Ugeavisen Svendborg

WERKmarked på Fredriksø

Ugeavisen Svendborg

Svendborg-band udgiver ny musikvideo skabt med kunstig intelligens

Ugeavisen Svendborg

Foredrag on Israel og Palæstina konflikten ved Gunnar Steenberg

Ugeavisen Svendborg

Plante- og stiklinge marked ved Svendborg Forsamlingshus

Ugeavisen Svendborg

Reparationscafe i Svendborg Forsamlingshus

Ugeavisen Svendborg

Foredrag om den Transiranske jernebane ved Tom Eggert

Ugeavisen Svendborg

Musikværksted i Svendborg Forsamlingshus

Ugeavisen Svendborg

Ung til ung informationsmøde

Ugeavisen Svendborg

Upcycling workshop og Danmarks Kostumarium

Ugeavisen Svendborg

Nordisk dans i Svendborg Forsamlingshus

Ugeavisen Svendborg

Ambitiøs indsats skal styrke frivillighed og foreningsliv

Annonce